T.B.A.N. Tekenbureau Amersfoort Noord

Aannemer

Eén aanspreekpunt.

In een vroegstadium bent u als aannemer al betrokken bij de verbouwplannen van een opdrachtgever, hoe vaak gebeurt het wel niet dat die opdrachtgever vraagt of u alles kan verzorgen, zodat zij één aanspreekpunt hebben.

Dit houdt in dat u ook het tekenwerk t.b.v. de omgevingsvergunning aanvraag moet verzorgen. Door ons in te schakelen bent u op deze manier de concurentie te slim af, en haalt u die particuliere opdrachtgever over de streep.

Het belang van een goede bouwtechnische tekening.

U als aannemer weet maar al te goed dat een goede bouwtechnische tekening onmisbaar is voor een goede en snelle uitvoering van het werk.

Bouwmethodiek.

T.B.A.N. Tekenbureau Amersfoort Noord hecht een grote waarde aan de juiste maatvoering en praktische uitvoerbaarheid. In nauw overleg met u als praktijk deskundige, wordt het tekenwerk afgestemd op uw eigen bouwmethodiek

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig naar ons werk en wat wij kunnen, kijk dan op onze pagina “projecten” U vindt hier tal van projecten welke wij in samenwerking met diverse aannemers tot stand hebben gebracht.koffiebonen koffiebonen

Social media

© 2015 TBAN / disclaimer / links